50 Aktivitetsdoktorer hos Aleris

Nå har 50 medarbeidere på de 5 Aleris sykehjem: Lambertseter, Kantarellen, Risenga og Uranienborghjemmet i Oslo området og Baganes sykehjem i Stavanger, vært på kurs og blitt Aktivitetsdoktorer. Masse flinke og dedikerte mennesker som brenner for å gi beboerene sine en god og verdig hverdag med aktiviteter som de trives med. I Aktivitetsdosetten motiverer vi til at de ansatte også får bruke deres personlige interesser og det de er gode på inn i jobben og det dukket mange ideer opp til hvordan vi kan stimulere miljøet så både ansatte og beboere trives.

Nå skal alle Aktivitetsdoktorene kartlegge interesser og behov til en beboer hver og lage en Aktivitetsdosett i samarbeid med primærkontakt og pårørende. Så møtes vi i nettverket neste måned og evaluerer hvordan det har gått.

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with Moldiv
Processed with Moldiv
Processed with Moldiv
Processed with Moldiv
Processed with Moldiv
Processed with Moldiv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.